ТЕСT: Кој е киднаперот на детето?

Започнете го денот со оваа уникатна загатка. Внимателно погледнете ја фотографијата, добро размислете и обидете се да откриете кој е киднаперот на малото дете. Дали успеавте?

Точното решение може да го пронајдете на следната страна.