ТЕСТ: Која од 4-те жени лаже?

Проверете колку добро го познавате говорот на телото кај луѓето со овој краток и забавен тест. Внимателно погледнете ја следната фотографијата, добро размислете и обидете се да одговорите на прашањето која од овие 4 жени лаже.

Точното решение може да го пронајдете на следната страна.