Тест на внимателност: Најдете ги сите скриени лица и животни

Тестовите во средно сите ги мразевме, но ова е поинаков вид на тест. Внимателно разгледајте ја работата на уметникот и обидете се да ги најдете сите 14 лица на неа. Сигурни сме дека оваа задача нема да ви предизвика никакви тешкотии.

Затоа тоа не е се! За вистинска победа за вас подготвивме уште едно дело. Уметникот Џон Ерл Боузер, во својата слика сокри 7 слики од животни и други живи организми. Ве предизвикуваме да ги откриете и да измерите колку време ви е потребно. Старт!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.