ТЕСТ: Она што прво ќе го видите во оваа оптичка илузија открива дали сте логична или емотивна личност

Оптичката илузија може да помогне да се одреди дали се наклонувате кон логика или емоција, во зависност од тоа што гледате на прв поглед на сликата.

Објавено на „TikTok“ од @mia_yilin , која често станува вирална на платформата со видеа од илузии, лесно можете да одредите каква личност сте.

Според Јелин, ако прво ги забележите лицата на мажот и жената, ве води логиката.

„Ти си љубезна личност и имаш строг морал, но не сакаш слепо да те води срцето за да донесуваш глупави, лоши одлуки“, објасни таа.

„Наместо тоа, вие размислувате за работите на секој чекор од патот“
Меѓутоа, ако го гледате полуизеденото јаболко, вашата личност е претежно емотивна, иако истакна, тоа не мора да значи дека сте „нестабилни и секогаш вознемирени“.

„Тоа имплицира дека сте многу добри во читањето скриени сигнали и секогаш ги знаете вистинските работи да ги кажете во социјалните услови“, рече Јелин.