ТЕСТ: Проверете колку е остар вашиот вид, така што ќе ги пронајдете планетите кои не припаѓаат на сликата

Космички поздрав до сите фанови на загатки и тестови! Да го провериме нивото на будност и внимание. Почнете да „патувате“ низ планетите и барајте разлики во сликите! Откако ќе ги најдете сите разлики, кликнете на сликата за да ја свртите и да го проверите вашиот резултат. Не се наоѓаат сите разлики лесно, така што бидете подготвени да се помачите.

Која една планета се разликува?

Кои две планети се разликуваат?

Која е разликата на последната слика? Напишете ги одговорите во коментарите!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.