ТЕСТ: Разбудете го Шерлок во вас со помош на овие досетливи загатки

Не можеме да негираме дека како деца сме имале навика да се играме детективи. Решавањето на злосторствата и фаќањето на сторителите, иако тоа најверојатно биле нашите кадифени мечиња, даваа задоволство како ниедно друго. Секако, растењето и глумењето има своја динамика на менување, но страста за решавање загатки (иако веројатно минус глумата) сè уште нѐ привлекува. И, за да ја задоволиме вашата желба уште еднаш да бидете детектив и да решите нешто навидум нерешливо, ви ја претставуваме нашата листа на најпрекрасните детективски загатки!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.