Тест за брзина: Најдете ги скриените животни за помалку од 7 секунди

Дали сте добри во криенка? Бидејќи овие животни се многу подмолни и може да биде доста тешко да се најдат. Ако не сме доволно внимателни, тие можат да останат незабележани. Затоа го создадовме овој предизвик со цел да ги тренираме нашите вештини за концентрација. Не заборавајте да кликнете на секоја слика за да го видите точниот одговор.

 

1. Каде е мрзливецот со неговата мајка?

 

2. Каде камелеонот го вади јазикот?

 

3. Каде е морското коњче?

 

4. Која од овие жаби се разликува од другите?

 

5. Најдете ја поларната мечка помеѓу пандите.

 

6. Каде е богомолката?

 

7. Каде е жолто белиот гуштер?

 

8. Најдете ја лисицата.

 

9. Каде е видрата со бебе?

 

10. Која од овие пеперутки се разликува од другите?

 

11. Најдете го октоподот.

 

12. Една од овие верверички не е како другите.

 

13. Каде е носорогот помеѓу нилските коњи?

 

14. Најдете ги колибрите што изгледаат поинаку.

 

 

Решенијата се на страна 2…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *