Тест за генијалност: Која позадина му припаѓа на чудовиштето?

На прв поглед, тие се толку слични. Но, ако внимателно погледнете станува јасно дека само еден од претставените задни делови на ова слатко суштество одговара на неговата фронтална слика. Како и секогаш, ѓаволот е во деталите.

Како и обично, одговорот ќе го објавиме на другата страна од статијата.

 

 

Решенијата се на страна 2…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.