Тест за генијалност: Насочете ја жирафата во друга насока со поместување само на едно чкорче

Сега ова гордо животно е свртено кон запад. Ваша задача е, откако ќе преместите само едно чкорче, да ја насочите во друга насока. Обликот на жирафата треба да се зачува. Не треба да обрнувате внимание на поставеноста на делот за палење на чкорчињата.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.