Тест за внимание: Задлабочете се во ументоста и пронајдете ги другите слики во сликите

Пријатели, денес подготвивме нов тест за внимание за вас. Во сликите на талентираниот илузионистички уметник Октавио Окампо, ќе треба да најдете неколку скриени предмети: луѓе, животни, автомобили итн.

Само највнимателните ќе можат да ги решат сите 3 задачи од овој тест за внимание.

 

1. На оваа слика треба да најдете најмалку 6 луѓе, 4 автомобили и едно кучешко лице.

 

 

2. Овде треба да најдете најмалку 7 лица (и една глава на орел). Можете ли да се справите со тоа?

 

3. На оваа слика можете да најдете најмалку 10 лица на луѓе (или други суштества)

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *