Тестирајте ја вашата интелигенција со оваа логичка загатка

Здраво дечки! Сакате да ги ставите на тест вашите логички способности? Погледнете ги првите три дијаграми и пронајдете ја логичката врска на четвртиот, едноставно е.

Вашите одговори ги очекуваме во коментарите!

Успеавте да ја решите? Не заборавајте одговорот да го ставите во коментар!