Тетка Елизабета на одмор во Италија

14 фотофрафии од 41-годишната италијанска манекенка и ТВ водителка Елизабета Грегорачи на одмор во Марина ди Пјетрасанта, Италија.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.