„Ти мене ќе ми крадеш од моја продавница!“ Уште една битка газда- крадец 1:0

Жал да те фати за крадецов на крај…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.