„Ти на мене жолт картон“ Фудбалеров дефинитивно е одличен играч во „UNO!“

Па добро ако не те бидува за фудбал секогаш ти се тука картите.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *