„Ти се допаѓа мојот кристал? Каков кристал ма, давај гаќите“ – Мајмуните многу едноставно ја покажаа разликата меѓу машко и женско

Значи нема тука многу филозофија.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.