Ти си тоа што јадеш (виц)

Некои индијански племиња веруваат дека ако јадеш мечка, ќе бидеш силен и храбар. Ако јадеш пума, ќе бидеш паметен и брз.
Можеби ние претеруваме со јагнешкото и свинското…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.