Толку е просто што е генијално: Девојка го открива трикот што нејзините родители го користеле за да ја спречат да лаже како дете

Ема Хол (22) со години мислела дека ќе ѝ се појави сина точка на главата ако почне да лаже. Трикот бил толку убедлив што таа и нејзиниот брат ставале капа или го покривале челото со рацете кога сакале да излажат.

 

Младата Австралијка, која има 400.000 следбеници на интернет и сака да се шегува дека е „на 22 години“, го открила трикот на нејзините родители во вирално видео за време на викендот. Таа објасни дека ќе ја покрие главата со рацете и ќе рече „не го удрив“ секогаш кога ќе бидат карани дека не се мирни.

„Или ќе носевме капа, па тие секогаш знаеја кога лажеме. Тоа е толку прсто што е генијално“

 

И други родители имаат слични трикови во ракавите.

„Баба ми го направи ова и ни кажа дека јазикот ќе ни поцрни, па откако ќе излажеме, таа ќе не замоли да го извадиме јазикот, но ние не би сакале“, рече една жена.

„Ушите на моите деца стануваат црвени, работи толку добро што е малку тажно“, рече друга жена.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.