Традиционално понеделничко Мотика будење со еден стар хит – Коко Џамбо

Ви го пуштаме видето да врти за случајно да не ви треба повеќе време додека да се разбудите. Ви посакуваме убава работна недела!

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.