Традиционално, понеделничко, Мотика будење со Кели Брук

Задачата да ве разбуди овој понеделник и да ве држи будни цела недела ѝ припадна на Кели Брук, популарната англиска ТВ водителка, актерка, и фото модел.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.