Традиционално понеделничко Мотика будење!

Честа да ве разбуди овој понеделник и да ве држи будни цела недела ѝ припадна на оваа разиграна дама.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.