„Треба да одиш со ова цел живот!“ 18 тетоважи за кои луѓето морале да смислат начин да ги поправат, а ние само им се воодушевуваме на храброста!

„Треба да одиш со ова цел живот“ – оваа фраза ја слушаат многу луѓе кога ќе направат тетоважа. Да, од една страна, таквата слика на телото не може да се избрише само така и веднаш треба да ги одмерите добрите и лошите страни. Од друга страна, можете да се ослободите од неуспешна или здодевна слика на кожата, со нова многу подобра. Ние денес издвоивме одлично сработени тетоважи кои ја покриваат претходната, која била срамна или не била повеќе во тренд.

1. „Стара тетоважа од паун на потколеницата, покриена од нова, од истиот уметник, после 15 години“

2. „Знак за хаос, пред и потоа“

3. „Конечно, ја направив тетоважата што ја сакав!“

4. „Што сакав, што добив и како подоцна го поправив тоа“

5. „Збогум Тери“

6. „Сакав сликата повеќе да личи на волк“

7. „Тешко е да се поверува дека е покриена тетоважа, а не нова“

8. „Сам си ја направив тетоважата пред една година, но сега сфатив дека има потреба од мајсторски допир“

9. „Си ја носам вселената на рака!“

10. „Сѐ уште не е финална, а изгледа фантастично!“

11. „Очите беа најголемиот проблем“

12. „Имав лоша тетоважа, но ја добив онаа што ја сакав, две години подоцна!“

13. „Идејата е иста, но реализацијата не е“

14. „Мојата хавајска девојка денес ја дотерав малку“

15. „Имав лоша тетоважа, но ја покрив со моето 6 недели старо маче“

16. „Кога ја направив оваа тетоважа на 18 години, моите родители ми се лутеа. Сега на 28 години, сфатив зошто и ја поправив“

17. „Имав лоша тетоважа налик на некој тажен демон, а требаше да биде пантер. Е, сега стана сладок кит!“

18. „На 20 години направив глупава тетоважа поради дечко, што потоа сфатив дека ме изневерува. Сега новата личи на неговата душа!“

Дали имате тетоважа за којашто се каете и веднаш би ја избришале да можете?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.