Треба да си талентирано глуп за да го направиш ова, а на оваа раскрсница се најдоа двајца такви

Само вие сте на пешачкиов дечки… Можеби затоа треба да се поминува пешачки со туркање на велосипедот.

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *