Тренерот сега малку ќе седне врз крокодилот, не се плаши, животното баш е питомо!

Немајте гајле, го правел ова и друг пат.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.