Три лесни, но забавни загатки – одличен фитнес за вашиот мозок

Но, загатките само на прв поглед личат дека се многу лесни. Ваша цел е да ја одберете вистинската опција во сите 3 случаи.

Загатка # 1

Загатка # 2

Загатка # 3