Три причини зошто да ја посетите Македонија! Овој босанско-американски пар ќе ви каже што ги воодушевило при посета на Македонија

„Не 🙅‍♂️ спијте при посета на МАКЕДОНИЈА 🇲🇰

и еве зошто! Богатата историја на Македонија, прекрасната природа и непобедливите цени ја прават толку интересна буџетска дестинација за патување 🍽️💸⛪️🌊

Дали ги знаевте овие забавни факти за Македонија? Не знаевме дека Охридското Езеро е НАЈСТАРОТО езеро во Европа до посетата!“ – напишаа тие на нивниот инстаграм профил @ellieandsenci каде ги споделуваат своите искуства од патувањата.

А нас уште еднаш нѐпотсетија дека Македонија е БОГАТА држава!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.