Трик прашање од жената за мажот (виц)

Мажот се враќа дома и жената го прашува:
– Миличок, памтиш ли кога Шерон Стоун си ги прекрсти нозете во „Основен инстинкт“?
– Се разбира дека памтам!
– Ама леб забрави да купиш, нели…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.