Трикот со нож отиде во друг правец… накај болница

Добро велат дека пред да успееш треба многу пати да НЕ успееш. Само што неуспехот тука може да биде останување без една рака…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.