Трогателната приказна за едно семејство (виц)

„Кога бев мал, мајка ми и татко ми не се сакаа и се изневеруваа.
Потоа се разведоа.
Наскоро потоа, мајка ми загина во сообраќајка.
Со брат ми останавме да живееме во стариот дом на баба ми.
Сестрата на баба беше алкохоличка.
Сите живеевме со парите, коишто баба ги добиваше од државата и од нејзините заштеди.
Чичко ми одвај се извлече да не оди во затвор, пак со парите од баба.
Брат ми се ожени и не напушти. Веќе речиси и не ни се јавува.
Баба наскоро умри па мораше татко ни, на 73 години, да се вработи за да го издржува семејството.
Веројатно, за некое време, јас ќе треба да ја преземам таа грижа!“
Принц Вилијам

  • Pero напиша:

    de da otvorime go fund da im pomogneme… ama oni lebedite si gi brojat i danok na niv zemaat, neka pocnat da gi oploduvaat poveke, za poveke pari da imaat….

  • Nove напиша:

    umen si za biznis more djabe dte kritikuvaat

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.