Твитер е едно од ретките места на интернет каде што сме испочитувани со нашето признаено име Македонија… Борбата продолжува!

Испратил: Марк

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *