Убавите стјуардеси не се само на филмовите (29 слики)

Како ви се допаѓаат повеќе, со или без униформа?

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.