Учењето од дома воопшто не е лоша работа

Ако учителкава ги држи сите предавања никој не би трепнал.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.