Учителката која во слободно време се занимавала цитираме „со уметнички танц“ ја избркале од училиште поради своето хоби

„Со уметнички танц се занимавам 13 години, а во училиштето се вработив пред половина година“ – објаснува учителката Екатерина Семенова од рускит округ Шигонски.

Во селското училиште таа предавала информатика, но од малиот број на часови и ниската плата не можело да се живее. Така учителката си продолжува со своите стомачни танци по кафичи, по свадби и други забави.

„Кога јас одам на училиште јас работам префесионално, а како го трошам останатото време е моја лична работа“ – вели Екатерина.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.