Училишната прошетка низ зоолошката градина беше доста експлицитно едукативна, дури и за нас

Овој во акција не може да ужива поради овој од позади: „Значи тргни се сега гледаш дека работам!“

Се гледа дека ова е добро разработена техника. Но не можеме да сфатиме што се обидува да направи третиот мајмун? Дали можеби вие знаете?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.