Учителот е многу јак и ги собори неговите ученици без да мрдне! Која ли е оваа јапонска техника?

Веројатно не изгледа секој тренинг вака… треба и ученициве да научат да се борат, нели?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.