Украде што украде, но потоа виде дека е фатен на камера. Потегот што следи зборува сам за себе

Прво застана неколку секунди за и ние да почувствуваме како животот му се сруши пред очи.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.