Украинец пее смешна песна за очите на девојките на талент шоу

Текстот не мора ни да го разберете цел, за да ве насмее неговиот начин на пеење и гестовите кога на сцената доаѓаат сѐ понадарени и понадарени девојки.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.