Украинската „Златокоса“ ја користи својата коса како главна „облека“ за позирање

36-годишната Алена Кравченко од Украина е горда на своата руса екстремно долга коса, за која се трудела да изгледа вака цели 30 години. Нејзината коса е долга 1,8 метри. Благодарение на косата, Алена успеа да ги освои срцата на луѓето ширум светот и да добие повеќе од 53 илјади претплатници на Инстаграм. Жената тврди дека нејзината коса е апсолутно природна – и по боја и по должина. Затоа на неа не ѝ е потребна облека за фотосесиите. Таа вели дека не претерува со одржување на косата и ја мие на секои три недели.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.