Уникатноста нѐ прави посебни: 15 луѓе со карактеристики на телото кои ретко се гледаат

Секој од нас влегува во овој свет како единствено ремек-дело. Некои од нас може да имаат родени белези, пеги или други дефинирачки карактеристики што ги обликуваат нашите уникатни идентитети, додека други се надарени со уште попрепознатливи телесни црти што ги издвојуваат во сопствената лига.

1. „Можам да го свиткам палецот со другите прсти“.

 

2. „Белегот од раѓање на мојата девојка во окото“

3. Личност со исклучително ретка состојба наречена огледална рака

4. Оваа поделена ресичка изгледа неверојатно со пирсингот

5. „Роден сум со 9,5 прсти“.

 

6. „Ја имам оваа чудна празнина под јазикот. Не сфатив дека многу луѓе го имаат ова“.

 

7. Оваа природна „рок“ рака.

8. Очи од снегулки

9. „Мојот втор прст е многу подолг од остатокот од моето стапало“.

10. „Моите чудни стапала“.

11. „Можам да ги свиткам само врвовите на прстите без да ги свиткам другите зглобови“.

12. „Кожата на вратот ми е доволно растеглива за да можам да го направам ова без помош на рацете“.

13. „Имам една линија преку мојата дланка“.

14. Посебните прсти на ова бебче

15. Мачка која има дезен „човек со брада“ на крзното

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *