Упс, наставникот заборави дека компјутерот му е поврзан со проекторот па учениците ги дознаа неговите валкани фантазии

Наставниче, навистина интересно предавање.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.