Уругвајските пожарникари не очекуваа ваков драматичен развој на настаните при пожар во еден супермаркет

Ги евакуирале луѓето и чекаа да дојдат повеќе екипи за да го изгаснат пожарот, кога наеднаш…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.