УСТА КАКО НА ПАТКА: „Сакам да имам голема и сочна уста, имам 13 мл. филер и нема да престанам за брзо“

Во текот на последните неколку години, се чини дека еден тренд за убавина стана попопуларен од кој било друг – УСНИ КАКО НА ПАТКА.

Од инфлуенсери до славни личности , се чини дека речиси на сите им е вметнат филер во усните, што за некои подоцна резултира со зависност.
И се чини дека Аделина (@adekuba99x) припаѓа во оваа категорија, додавајќи се повеќе и повеќе филер секој пат.

 

 

Младата русокоса, го сподели своето патешествие со филерите, од 0 мл до 13 мл. На почетокот, како и повеќето љубители на убавината, Аделина почнала со малку и се одлучила за 1 мл од производот.

Но, како што поминувало времето, 1млlпостепено станувал се повеќе со секоја сесија и младата жена додавала 2 мл, потоа 2,5 мл, 3 мл и 4 мл.

 

Русокосата сè уште не била задоволна – и по неколку сеанси, конечно ставила дури 13 мл. Иако за многумина ова изгледа многу, се чини дека Аделина не запира наскоро.

Гледајќи колку нејзините усни станале големи, многу корисници на социјалните мрежи беа огорчени, велејќи дека таа требало да престане со уште пред неколку години.

„Секогаш кога мислев дека треба да се запре, нешто ме тераше повторно да продолжам“, вели таа.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.