Уште еден потсетник дека рампите пред пругата нешто значат. Хмм.. што ли значеше кога се спуштени?

Воз против камионче: Кој мислите дека е победникот?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *