Уште на вакво нешто не сме биле сведоци. Ова се вистински бизнисменски способности!

Од една греда направи бизнис. А ние ќе си ја маваме главата дека е тешко да се отвори бизнис со ова време.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *