Утрински беснила на патот: Што се случува кога двајца инаети ќе решат да си ги уништат автомобилите?

И плус и двајцата станати на лева нога.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *