Вака изгледа кога батеријата на електричен автомобил наеднаш ќе пламне среде улица

Инцидентот се случи на улица во Милано, а ваков пожар предизвикан од моќна батерија и хемикалии не е баш лесен за гаснење, дури и за пожарникарите. Дури има и случај каде што 22 часа после гаснењето на пожарот батеријата пак пламнува.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.