Вака се доаѓа до фотелја во министерството за образование во Велика Британија

Андреа Џенкинс на поминување ги поздрави протестантите против Борис Џонсон. Најновата вест е што истата оваа госпоѓа сега е новиот парламентарен потсекретар во Министерка за образование на Велика Британија.

  • I.s. напиша:

    Ovaa ministerka treba pod hitno da se prati vo Japonija.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.