Вака се паркира, а не како тебе!

Возењето камион со огромна приколка во рикверц само по себе е предизвик, а да не правиме муабет за паркирање на вака тесен простор.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.