Вака се разминуваат камиони на опасните патишта на француските Алпи

Ако сте возач испратен да вози низ францускиот регион Савоа, мора да сте претерано добар во својата работа. Понекогаш прецизноста се мери во милиметри, како во случајов со двата камиони.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *