Вака се танцува со љубов и страст

Бачата е танц кој потекнува од сиромашните краеви на Доминиканската Република и е еден од најемотивните и најжешки танци во светот.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.