Вакво спречување на грабеж немате видено. Намерно или ненамерно го решија, дури и тие останаа зачудени

„Кај ќе влегуваш ти бе? Оди да те качам на моторов!“

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.